Wij zoeken een administratief medewerker (12-40 uur)

Kom jij ons team versterken?

Ons team heeft jullie, HBO-jurist en een Administratief Juridisch Medewerker (m/v), nodig!

Notariële Diensten is een snelgroeiend bedrijf dat nauw samenwerkt met het eveneens snelgroeiende DoeHetZelfNotaris.nl. Samen bieden wij online notariële producten aan, die zich onderscheiden door snelheid, hoge kwaliteit en een concurrerend tarief.
Door continue te innoveren en goed te luisteren naar onze klanten, zijn wij de grootste in Nederland. Wij richten, onder andere, meer dan 10% van alle stichtingen en verenigingen in Nederland op. In Woerden maken wij de Verklaringen van Erfrecht.

Huidige organisatie

Wij zijn een (nog) kleine organisatie en werken met een mix van vaste krachten en gespecialiseerde ZZP-ers. Wij zijn een no-nonsense organisatie, waar teamwork belangrijk is en kwaliteit de essentie. Onze organisatie is gevestigd in Woerden. De functie wordt in overleg met jou vorm gegeven, waarbij wij uiteraard duidelijke afspraken maken over werkdagen en tijden. Het aantal uren is mede afhankelijk van de mogelijkheden van de kandidaat en het aanbod aan werkzaamheden. Niet in de laatste plaats is de functie gekoppeld aan de groei van het bedrijf.

Administratief Juridisch Medewerker

Juridische achtergrond heb je niet nodig, administratieve ervaring is een sterke pré. De functie is administratief en met veel contact met klanten. De nadruk ligt op het verwerken van juridische documenten, telefoon aannemen en e-mails verzenden. Gezien de aard van onze werkzaamheden hebben wij een voorkeur voor MBO/HBO werk en denkniveau. Wij bieden de juiste kandidaat naast goede arbeidsvoorwaarden ook doorgroeimogelijkheden!

Reageren of informeren op de vacature

Ben jij 12-40 uur/week beschikbaar en wil je bij een jong en dynamisch bedrijf werken, dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je CV met je motivatie aan Niek Kuster, Managing Partner, per mail: niek@notarielediensten.nl.