Wij zoeken een Customer Care medewerker (12-40 uur)

Ons team heeft Customer Care medewerkers nodig!

Notariële Diensten is een snelgroeiend bedrijf. Wij werken nauw samen met de bekende website DoeHetZelfNotaris.nl. Samen bieden wij online notariële producten aan, die zich onderscheiden door snelheid, hoge kwaliteit en een scherpe prijs.
Vanuit ons customer care centrum in Woerden helpen wij honderden klanten per maand. Wij zijn voortdurend bezig onze processen verder te stroomlijnen. Daardoor kunnen wij klanten perfect bedienen en tevreden stellen. Door de enorme groei hebben wij voortdurend behoefte aan nieuwe medewerkers.

Huidige organisatie

Wij zijn een (nog) kleine organisatie en werken met een mix van vaste krachten en gespecialiseerde ZZP-ers. Wij zijn een no-nonsense organisatie, waar teamwork belangrijk is en kwaliteit de essentie. Het Customer Care Centrum is centraal gevestigd in Woerden.

Customer Care Medewerker

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Die mensen hebben net te maken gehad met een overlijden. Wij helpen ze juist in die periode verder. Het meeste contact gaat via de mail. De nadruk ligt op telefoon aannemen en e-mails verzenden en het verwerken van de opgestuurde documenten. Een juridische achtergrond heb je niet nodig. Administratieve ervaring is een sterke pré. Jij hebt bij voorkeur een MBO/HBO werk- en denkniveau. Wij bieden de jou naast goede arbeidsvoorwaarden ook doorgroeimogelijkheden!

De functie wordt in overleg met jou verder vorm gegeven. Waaronder eventuele mogelijkheden tot thuiswerken of flexibele werktijden. Uiteraard maken we dan duidelijke afspraken over werkdagen en tijden. Het aantal uren is mede afhankelijk van jouw wensen. Niet in de laatste plaats is de functie gekoppeld aan de groei van het bedrijf.

Reageren of informeren op de vacature

Ben jij minstens 12 uur per week beschikbaar dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je CV met je motivatie aan Niek Kuster, Managing Partner, per mail: niek@notarielediensten.nl.