Ons Verhaal

Wat is Notariële Diensten?

Notariële Diensten is een organisatie die in naam van een aantal notarissen aktes voorbereidt. De organisatie doet dat met veel aandacht voor de klant. Door een optimale automatisering en organisatie staat de klant centraal. Ons doel is om het recht toegankelijk te maken voor meer mensen. Dat doen we door ingewikkelde zaken eenvoudig te maken. Bovendien streven wij naar lage prijzen. Door slim gebruik van automatisering kunnen wij veel goedkoper werken dan traditionele notarissen.

De organisatie is marktleider bij het opstellen van verklaringen van erfrecht. Op dezelfde manier worden ook andere notariële producten opgesteld, zoals royementen van hypotheken. Alle werkzaamheden voor deze notariële aktes vallen onder de verantwoordelijkheid van de notaris.

Wij werken samen met verschillende externe partners, zoals DoeHetZelfNotaris.nl.

Ons ESG beleid

Als onderneming midden in de samenleving hebben wij natuurlijk een ESG beleid. We letten op het milieu, de samenleving en onze manier van werken.

Prijzen en Awards

De belangrijkste waardering die wij hebben is onze hoge score op KlantenVertellen. Wij werken enorm hard om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden zijn. Dat wil zeggen dat om ons gemiddelde boven een 9 te houden, wij praktisch nooit een onvoldoende moeten scoren. Daarin zijn we de afgelopen jaren geslaagd. Daarnaast is het een eer dat ook andere partijen onze innovatieve kracht onderkennen.

FD Gazelle 2023

FD Gazelle 2022

In zowel 2022 als 2023 is Notariële Diensten gewaardeerd als FD Gazelle. Dit is een door de FD Mediagroep, van het Financieel Dagblad opgezette competitie. Opgenomen zijn de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De bedrijven moeten niet alleen in omzet groeien, maar ook in personeel en winstgevend zijn. Naast innovatief zijn wij dus ook heel snel groeiend.

Keurmerk KVK Innovatie Top 100

KVK Innovatie Top 100 2022

In oktober 2022 is bekend gemaakt dat Notariële Diensten is doorgedrongen tot de KVK Innovatie Top 100 2022 van meest innovatie ondernemingen in Nederland. Uit rond de 350 inzendingen kozen onafhankelijke panels de 100 meest innovatieve inzendingen. De opname in de lijst is extra bijzonder omdat het hier een juridische dienst betreft.

Gouden Zandloper 2022

In september 2022 won Notariële Diensten een Gouden Zandloper voor meest innovatie juridische bedrijf van Nederland. Deze jaarlijkse award wordt uitgereikt door SDU. Een onafhankelijke jury roemde vooral het feit dat de dienst zich al had bewezen door duizenden klanten tevreden te bedienen.