Legalisatie via iDIN

Home  »  Legalisatie via iDIN
iDIN

Legalisatie is het meest veilig en snel te realiseren via iDIN. Wij bieden deze methode om te legaliseren geheel kosteloos aan. Het is reuze eenvoudig. Heb je ooit online betaald met iDEAL? Dan is dit geheel vergelijkbaar. Je hoeft er niet voor de deur uit. Je bent in enkele minuten kaar.

Wat is iDIN exact?

iDIN is een mogelijkheid om je online te identificeren. Je gebruikt dit hulpmiddel om te legaliseren. Je kan het ook gebruiken om in te loggen en voor leeftijdscontrole. iDIN is ontwikkeld door de gezamenlijke banken. Het systeem lijkt dan ook sterk op iDEAL. Je logt in bij je eigen bank. Geeft aan welke gegevens je wilt delen met ons. De bank bevestigt namens jou deze gegevens. Zo weten wij zeker wie de documenten heeft bevestigd.

Dit proces is eenvoudig, snel en voorkomt fraude. Banken hebben al jouw gegevens gecontroleerd om een rekening te kunnen openen. De veiligheidsmaatregelen voor online betalen zijn ook van toepassing op iDIN.

Veel partijen ondersteunen iDIN, zoals banken en verzekeraars. Lees anders eens wat de consumentenbond hier over schreef.