Onze websites

Zelf hebben wij enkele websites voor specifieke notariële opdrachten. Hier kun je direct een opdracht geven. Het gaat dan om:

royement

Is jouw hypotheek afgelost? Dat wil niet zeggen dat dit ook in het Kadaster is verwerkt. Wij regelen dat tegen lage kosten en heel eenvoudig 100% online.

verklaringvanerfrecht.nl

Is er iemand overleden? Heb jij een verklaring van erfrecht nodig? Vraag die dan aan via veklaringvanerfrecht.nl. De snelste en eenvoudigste manier om een verklaring van erfrecht te krijgen. Laagste prijs garantie.

verklaringvanexecutele.nl

Ben jij aangewezen als executeur in een testament? Dan heb je een verklaring van executele nodig. Die maken wij binnen enkele dagen en tegen zeer lage kosten.

Er is iemand overleden. Er komt veel op je af. Onderwerpen waar je normaal niet mee te maken hebt. Hoe zeg ik de huur op als iemand is overleden, wat doe ik met de auto van iemand die is overleden, juridische en fiscale vragen. De antwoorden op al die vragen vind je op Vaarwel.nl. In de kennisbank of door middel van een gepersonaliseerde takenlijst voor na een overlijden.