Samenwerken met Notariële Diensten

Wat houdt de samenwerking met Notariële Diensten in?

Als partner ontvangt iedere doorverwezen klant 10% korting op onze producten, waarbij we expliciet vermelden dat deze korting te danken is aan jouw inspanningen. Zo kunnen jouw klanten profiteren van extra service en draagt het bij aan de positieve reputatie van je bedrijf.

Samenwerken voor efficiëntie en klanttevredenheid

Samenwerking vormt de kern van ons streven naar efficiëntie en klanttevredenheid. Wij nodigen uitvaartondernemers, banken, verzekeraars, pensioenfondsen en andere instanties uit. Samenwerken is voor ons gezamenlijke voordelen realiseren. Wij staan ook altijd open voor samenwerking met nieuwe notariskantoren.

Als experts in de afhandeling van zaken na een overlijden kunnen wij een vlotte en nauwkeurige afhandeling van nalatenschappen garanderen. Denk aan het opstellen van een verklaring van erfrecht, verklaring van executele en aangifte erfbelasting. Bekijk onze productpagina voor meer informatie.

Als partner van Notariële Diensten krijg je niet alleen toegang tot hoogwaardige dienstverlening, maar kun je ook profiteren van korting voor je klantenbestand.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Samenwerken met uitvaartondernemers

Uitvaartondernemers kunnen door ons verzorgde informatie afgeven aan hun klanten. Hierdoor ontvangt die klant 10% korting op onze diensten. Dat kan bijvoorbeeld dus 10% schelen op een verklaring van erfrecht of op een aangifte erfbelasting. Jij hoeft daar verder niets voor te doen, wij handelen dat helemaal af. Door de unieke code die jij geeft kunnen wij registreren welke klanten via welke ondernemer bij ons binnen kwam.

Samenwerken met banken of verzekeraars

Voor banken en (levens)verzekeraars is het geen fijne boodschap. De nabestaanden willen het geld van de rekening halen of de uitkering claimen. Nu krijgen zij te horen dat ze een verklaring van erfrecht nodig hebben. Die moeten ze ook nog eens zelf betalen. Om de pijn te verzachten kun je met ons samenwerken. Wij geven iedereen die via de bank komt 10% korting. Nog beter of liever maken wij alle nabestaanden van jouw klanten direct premium gebruiker op Vaarwel.nl. Dan krijgen ze een perfect dashboard en ook nog eens 10% korting op alle producten/aktes.

Samenwerken met makelaars en hypotheekadviseurs

Een afgeloste hypotheek? Die moet dan nog wel doorgehaald uit het Kadaster. Dat kunnen wij enorm snel en eenvoudig via onze site royement.nl. Daarbij is dat ook nog eens enorm voordelig en we bieden via jou ook nog 10% korting voor jouw klanten.

Een woning verkopen en dan ontdekken dat die niet goed is ingeschreven in het Kadaster? De woning staat nog op naam van een overledene. Dan lossen wij dat heel snel op met een verklaring van erfrecht. Dat gaat nergens in Nederland zo snel en zo voordelig als bij ons. Geef jij een klant door, dan ontvangt die klant 10% korting.

Samenwerken met notarissen

Wij werken met een aantal geselecteerde notarissen. Daarvoor hebben wij een uitgebreid protocol, over geheimhouding en hoe die samenwerking formeel vorm krijgt. Wij maken perfecte dossiers. De notaris doet de laatste controle en passeert de akte. Door de enorme groei van onze organisatie hebben wij continu behoefte aan nieuwe notariaten voor een samenwerking. Wij bieden een forse extra omzet per jaar. Goede dossiers en een prettige samenwerking op alle vlakken. Interesse om jouw kantoor op een eenvoudige manier een boost te geven? Wij komen het graag toelichten.

Per site mogelijk

Deze korting werkt op onze verschillende websites:

vaarwel.nl

Op onze website Vaarwel.nl vind je uitgebreide informatie voor alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. Daarnaast kunnen jouw klanten hier ook kosteloos een gepersonaliseerde takenlijst aanmaken om exact te zien welke taken er zijn na een concreet overlijden. Als samenwerkingspartner kunnen klanten gebruikmaken van de producten verklaring van erfrecht, verklaring van executele en aangifte erfbelasting.

verklaringvanexecutele.nl
verklaringvanerfrecht.nl

Contact en samenwerking

Niek Kuster

We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan voor een samenwerking. Ook als je nog vragen hebt. Stuur een mailtje naar Niek Kuster (directeur) met de naam van jouw organisatie, jouw naam en telefoonnummer.Niek neemt zo snel mogelijk contact met je op.