Samenwerken met Notariële Diensten als uitvaartondernemer

Wat houdt de samenwerking van Notariële Diensten en de uitvaartondernemer(s) in?

Alle klanten die jij als ondernemer doorverwijst geven wij 10% korting. Daarbij vermelden wij aan de klant dat die korting te danken heeft aan jouw inspanning. Goed voor jouw goodwill!

Meer service voor jouw klanten

Ongeveer 50% van de nabestaanden heeft een verklaring van erfrecht nodig. Dat is meestal een tijdrovend en kostbaar document. Wij brengen hier verandering in. Met duizenden klanten per jaar en een zeer hoge klantwaardering laten wij zien dat het anders kan.
Via verklaringvanerfrecht.nl kunnen nabestaanden snel en voordelig een verklaring van erfrecht laten opstellen.
Als jullie dit onder de aandacht brengen van nabestaanden geven wij die klanten een korting van 10% op onze tarieven. Bij de bevestiging van de opdracht en later bij de facturering melden wij de korting. Daarbij staat dat de klant die de korting heeft gekregen door de samenwerking met jouw onderneming. Dat levert jouw bedrijf dus goodwill!

uitvaartondernemer

Wij werken via verschillende labels:

Hoe werkt het?

In de eenvoudige folder (A5 tweezijdig bedrukt) staat een code die de klant gebruikt voor korting. Die code is uniek per uitvaartondernemer. Wij kunnen exact bijhouden via welke uitvaartondernemer wij welke opdrachten hebben ontvangen. Iedere maand maken wij een opstelling zodat jij kunt zien of jouw inspanningen succesvol zijn.

Printing on demand. Jullie bestellen de folders in een met ons afgesproken oplage. Zijn de folders (bijna) op dan bestel je een nieuwe set. Jullie hoeven geen extreme voorraad aan te houden, wij leveren binnen enkele dagen.
Vervolgens sluiten jullie de folders bij in de informatie die jij verstrekt aan de nabestaanden.

Contact

Niek Kuster

Voordat we gaan samenwerken willen we graag even contact.
Heb jij vragen? Stuur mij een mailtje met de naam van jouw organisatie, jouw naam en telefoonnummer. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Niek Kuster
(directeur Notariële Diensten BV)