Werken bij Notariële Diensten

Wat is Notariële Diensten?

Notariële Diensten is een snelgroeiend bedrijf. Wij bieden online notariële producten aan, die zich onderscheiden door de hoge kwaliteit en snelheid, voor een concurrerend tarief.

Wij zijn zeer innovatief, in 2022 hebben we De Gouden Zandloper voor meest innovatieve juridische dienst gewonnen. We zijn opgenomen in de lijst van de kamer van Koophandel met de 100 meest innovatie bedrijven van Nederland en bovendien afgelopen jaar als FD Gazelle bekroond tot een van de snel groeiende bedrijven van Nederland. Innovatie gaat bij ons zeker niet ten koste van de aandacht voor de klant, juist niet. Wij zijn het meest trots op onze hoge klantwaardering van meer dan een 9. Die is gebaseerd op de goede en duidelijke manier waarop we de klanten te woord staan en helpen.

Notariële Diensten is een kleine werkgever met vakkundige medewerkers en waar mensgerichtheid, betrouwbaarheid, innovatie en klantgerichtheid centraal staan. We zijn gestart in 2019 en groeien hard (we zijn FD Gazelle 2022). Dat wil zeggen dat er praktisch altijd vacatures zijn. Wil je bij ons werken, dan kun je solliciteren.

Wij hebben onze HR zaken goed op orde. Zoals we duidelijk en concreet zijn voor onze klanten, zo zijn we dat ook voor onze medewerkers. Als je bij ons komt werken dan zijn de zaken goed geregeld.

Goed geregeld

werken

Als je bij ons komt werken dan zijn de zaken goed geregeld.

De arbeidsvoorwaarden omvatten bijvoorbeeld een pensioenregeling waar de werkgever het grootste deel van de premie betaalt. Je kunt in overleg deels thuis werken. Werktijden zijn flexibel, want waarom zou je in de file gaan staan. Voor iedereen die aan de telefoon werkt, dat doen we op vaste tijden waarover we afspraken maken. Werkplekken zijn heel goed en voorzien van twee beeldschermen, in hoogte verstelbare bureaus en stoelen. Er is ruimte voor opleidingen en om zelf beter te worden.

Waar kan ik werken?

We zijn gevestigd in Woerden. Deze vestiging is goed bereikbaar met OV. Er is gratis parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid. Veel van ons werken regelmatig thuis online.

Hoe begint je werk?

Nieuwe medewerkers werken we goed in. Er is altijd ruimte om vragen te stellen. Heb je ideeën over hoe het werk beter kan? Wij staan altijd open voor input. Ons hele bedrijf is gericht op het vereenvoudigen van de werkprocessen en het inzetten van automatisering.

Het team bestaat uit een gemengd gezelschap. Natuurlijk werken er juristen bij ons. Notariële diensten zijn immers juridisch. De andere medewerkers zijn vooral heel goed in contact met de klanten. Je hoeft dus geen kennis van juridische zaken te hebben om bij ons te werken.

We vieren onze successen, lunchen meestal met elkaar, drinken soms een drankje met elkaar. De sfeer is informeel.

Staat er geen vacature voor je bij? Je kunt ons ook altijd een open sollicitatie sturen of een stagevoorstel doen.

Administratief (juridisch) medewerker

De functie wordt in overleg met jou vormgegeven, waarbij wij uiteraard duidelijke afspraken maken over werkdagen en tijden. De administratief medewerker maakt deel uit van een team van gelijke medewerkers. Hun taken zijn: Klantcontact, Administratie en Concept aktes maken.
Lees meer

Marketeer

Notariële Diensten zoekt iemand om ons groeitempo mee vol te houden. De lat ligt dus hoog want in 2022 zijn wij een FD Gazelle geworden. Wij willen in omzet groeien met meer dan 30% per jaar, de komende jaren.
Lees meer